Родители на ученици от училището, където мъж влезе с брадва, с

...
Родители на ученици от училището, където мъж влезе с брадва, с
Коментари Харесай

Проговори дядото с брадвата от спортното училище в София

Родители на възпитаници от учебното заведение, където мъж влезе с секира, с нови сигнали за проблеми. Те описват по какъв начин децата им редовно са унизени от шефа.

Преди дни двама мъже нахлуха с секира в спортно учебно заведение в София. Причината е сдърпване сред деца – момче и момиче, които са в 7. и 8. клас. Момичето е с леки пострадвания на лицето. То оповестява на родителите си, а по-късно бащата и дядото нахлуват в учебното заведение с секира.

Дядото на момчето Здравко Вецев отхвърля неговият внук да е протегнал ръка първи на момичето.

" Не е правилно, доколкото не съм бил на мястото. От другите деца и от неговото изявление – той излиза инцидентно и вижда, че това момиче бие негов съученик Влади. Той се намесва и ги разтървава, а в този миг тя се нахвърля и стартира да му дере лицето. Ние сме извадили здравно. Той я хваща за косата и тя влиза вътре. В идващия миг той отива да ѝ се извини, само че тя му скача и стартира да го бие. Мартин през това време излиза и тя се обажда на родителите си и те идват с секира. Как да се качили не знам, с карти се влиза, и отиват при шефа, викат и внука ми. Дядото и бащата скачат върху Мартин, с цел да го бият и единият вади секирата от ръка си. Мартин тъй като е джудист му хваща ръката и секирата пада, а директорката я взима и я заключва “, сподели пред бТВ Вецев.

" Това момиче биеше моето дете (Влади – б.р.) и Мартин се е намесил, с цел да го отбрани. Той през вчерашния ден ми показа за това него, тъй като е бил обезпокоен. Дори е споделил на класната си за случая. Всички упрекват Мартин, учебното заведение, даже министерството, без да са говорили с децата. От предходната година сме подавали сигнали, тъй като виждате по какъв начин ескалират. Всичко опира до шефа, който тормози децата. Той ги наскърбява, ние разполагаме с аудиозапис от дирекцията. Цитирам: " ще ви размажа “, описа Васил Кръстев, родител.

Веднъж е бил отхвърлен от поста си, а след това е върнат още веднъж, добави Кръстев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР